4K4A3133.jpg
 

Samen Innoveren

Als culinaire incubator bevinden we ons in de voorhoede van de volgende opkomende generatie voedselproducenten van Nederland. We nodigen bedrijven, academische instellingen en marktleiders uit om hun handen uit hun mouwen op te steken en mee te doen aan één van onze inspirerende innovatie workshops over product ontwikkeling.

 
 
noun_Idea_526615.png

lean product ontwikkeling

Er komen veel organisatorische uitdagingen kijken bij het testen en/of opschalen van nieuwe producten. Daarom bieden we samen met ons collectief van food startups flexibele pakketten aan, voor de co-creatie van nieuwe producten en food concepten.

 
noun_growing_1456321.png

product incubatiE

Wat cruciaal is voor de succesvolle uitwerking van een idee, is de feedback van de klant. Dankzij onze contacten in het lokale netwerk van verkoop- en distributiepartners kunnen wij tijdelijke live-markttests bieden voor het uitproberen van nieuwe producten en merken. 

 
noun_spark_613991 (1).png

trends + inspiratiE

Ben jij altijd op zoek naar uitbreiding van je assortiment en portfolio met de coolste merken en producten? Wij kunnen je helpen contact te leggen met de Nederlandse food community en haar startups!