KR2.jpg
 

Ons verhaal

Kitchen Republic is een culinaire co-working-kitchen in Amsterdam waar food-ondernemers hun bedrijf starten en laten groeien. In de afgelopen vier jaar hebben wij zowel een fysiek als een community platform opgebouwd om innovatie, productie en onderwijs mogelijk te maken. Wij geloven dat we de toekomst van het Nederlandse food industrie op een spectaculaire manier vorm kunnen geven, door mensen met geweldige ideeën met elkaar te verbinden. 

 
 

 

Wie zijn wij?

 

Bart-jan veldhuizen, mede-oprichter

Ontmoet het zakelijke brein achter Kitchen Republic. Bart-Jan is na zijn studie politicologie gestart met Kitchen Republic, hij werd geïnspireerd door zijn bezoeken aan verschillende pionierende gedeelde keukens in de Verenigde Staten. Binnen het bedrijf is hij verantwoordelijk voor het algehele management en de strategie bepaling voor de toekomst. 

Bart-Jan gelooft erin dat eten vooral lekker moet zijn, voordat het een echt succes kan worden!

emma veerhuis, mede-oprichter

Emma is afgestudeerd aan de Hoge Hotelschool Maastricht en is na haar studie gelijk begonnen met haar eigen bedrijf VanChefs. Met dit bedrijf was ze onderdeel van Rockstart Accelerator. Als ondernemer begrijpt Emma de ups en downs van startende bedrijven, daarom richt zij zich op de ontwikkeling van de community- en onderwijsprogramma’s van Kitchen Republic en biedt zij ondersteuning, begeleiding en inzichten samen met mentoren uit de sector die in hetzelfde schuitje hebben gezeten. Wanneer ze even rust neemt, kun je Emma waarschijnlijk vinden met een glas wijn in het gezellige café de Klepel (waarschijnlijk met haar partner, in zowel het bedrijfsleven als privé, Bart-Jan).

bas de vries, member manager

Bas is de onmisbare schakel binnen het reilen en zeilen van Kitchen Republic. Na een aantal jaren als Head of Operations bij food productie bedrijven, is hij overgestapt naar Kitchen Republic waar hij de rol van ‘efficiency hero’ op zich heeft genomen. Hij zorgt er niet alleen voor dat onze members elke dag op een fijne manier kunnen werken, hij is tevens ook verantwoordelijk voor het optimaliseren van de ruimte en het beheren van de community bij Kitchen Republic. Bas lost alle problemen op de werkvloer op, en wanneer hij er niet is, is hij geobsedeerd door zijn favoriete voetbalteam Ajax.

 

Onze Partners

 
KRGreen.png