opkomende food producenten ondersteunen en te laten slagen

ONS VERHAAL

Kitchen Republic is een Food Business Incubator; een broedplaats waar lokale foodproducenten, food-startups en kwaliteitscateraars hun bedrijf op een laagdrempelige manier kunnen laten groeien.Wij zijn op missie opkomende food producenten te laten slagen en te ondersteunen. Dit doen we door een perfecte voedingsbodem te bieden waar opkomende food ondernemers de mogelijkheden krijgen zich te ontwikkelen.

 

In de Amsterdamse Houthavens biedt Kitchen Republic 900m2 aan ruimte en professionele apparatuur, werken we aan mogelijkheden tot verkoop en worden bedrijven verder geholpen met benodigde kennis en netwerk.

"Foodinnovatie op een eigentijdse creatieve manier vind je bij Kitchen Republic"

Hans Steenbergen, Oprichter van Food Inspiration

"Ik werk al meer dan een jaar met Kitchen Republic. Het netwerk dat ik daar heb opgedaan heeft me geholpen mijn bedrijf sneller te laten groeien dan verwacht."

Edwin Sander Food Creativ.

"We werken zij-aan-zij met de meest innovatieve lokale foodinitiatieven, dit geeft veel inspiratie voor ons eigen bedrijf. Hier werken echt alleen maar mensen met een hart voor hun eigen ambachtelijke product."

Martijn, Oprichter van Gebroeders de Wolf

“ Kitchen Republic en Marqt geven graag ruimte aan dappere ondernemers, met een oprechte passie voor de ontwikkeling van nieuwe, lekkere en duurzame producten. "

Meike Beeren, Oprichter van Marqt

"Ik werk al meer dan een jaar met Kitchen Republic. Het netwerk dat ik daar heb opgedaan heeft me geholpen mijn bedrijf sneller te laten groeien dan verwacht."

Edwin Sander, Oprichter van Food Creativ

ONZE MISSIE

Als je oven thuis overuren draait, je keukenkastjes tekort komt en je producten letterlijk de pan uit rijzen is het tijd om de volgende stap te nemen. Voor veel food-startups is de investering in ruimte en apparatuur, en het aangaan van een huurcontract voor lange termijn, echter een te hoge drempel om die stap te zetten. Om kosten en risico’s te minimaliseren biedt Kitchen Republic flexibele Memberships met toegang tot een gedeelde keuken met professionele apparatuur, koel-, vries-, en droogopslag, werkplekken, internet en events. Kitchen Republic is hiermee dé springplank tot groei voor lokale food-startups.

 

Onze huidige Members vormen een unieke groep ondernemers met een brede diversiteit aan food concepten en producten. Om deze groep blijvend te versterken blijven we zoeken naar lokale food ondernemers, met een goed plan, een heerlijk product en de juiste drive voor succes. Heb je interesse om meer over ons en eventuele mogelijkheden te weten en wil je een keer kennis maken? Laat het weten.

Onze Diensten

 • Membership

  24/7 toegang tot een professionele keuken speciaal voor ambachtelijke producenten en cateraars.

  Vanaf €850/maand

  Lees verder
 • Keuken Dagverhuur

  Huur je eigen keukenruimte in een bruisende kookomgeving. Dé oplossing voor tijdelijke extra keuken capaciteit.

  Vanaf €250/dag

  Lees verder
 • Events

  Organiseer je meetings, pop up diners, brainstorms of presentaties in Kitchen Republic's event ruimte(s).

  Inspiratie gegarandeerd!

  Lees verder
 • B2B

  Ontdek onze business- to- business mogelijkheden voor jouw bedrijf. Ons doel is om food bedrijven te verbinden met food startups om zo elkaar te versterken.

  Lees verder