Omapost diner 06 hires.jpg
 

Host een evenement

Ben je opzoek naar een inspirerende en unieke ruimte voor je volgende evenement of bijeenkomst? We werken graag met je samen om een mooie ervaring op maat neer te zetten, aan de hand van jouw wensen en behoeften. 

We hebben een vergaderruimte voor maximaal 10 personen, een eventspace die ruimte biedt voor maximaal 70 personen en een open ruimte met uitzicht op de drukke keuken die geschikt is voor maximaal 50 personen.

 
 
B2B morning 18 - © Chantal Arnts fotografie & video.jpg

full-service catering & demonstratie keuken

Uiteraard bieden wij full-service catering mogelijkheden rechtstreeks vanuit onze keuken van diverse members aan. Bijvoorbeeld een elegante maaltijd met meerdere gangen, bijzondere en smakelijke hapjes en snacks, overheerlijke zoetigheden, plus tal van opties voor speciale dieetwensen.

Rent Space.jpg

meetings, meet-ups & events

We kijken er naar uit om ons verhaal met je te delen, tastings te organiseren van geweldige lokale producenten en de groei van onze members te laten zien door middel van een presentatie. Onze favoriete thema’s zijn ondernemen; food inspiratie; lean product development; en natuurlijk #startuplife!

B2B morning 8 - © Chantal Arnts fotografie & video.jpg

Exclusieve (privé) partijen & pop-ups

Onze open ruimte in geschikt voor het hosten van een hippe borrel tot een elegant diner, en bijna alles daartussenin. Neem contact met ons op en laat ons je helpen bij het organiseren van het perfecte event.