Advies van experts voor specialistische uitdagingen

ADVIES

In de keuken van Kitchen Republic helpen we elkaar verder. Maar voor sommige specialistische uitdagingen kun je je beter laten adviseren door onze experts. Wij helpen je graag verder met de diensten van onze partners:    

Heeft je product een stevige branding nodig?

BRANDING
Je merk en je verpakking zijn net zo belangrijk als een smakelijk product. De klant wil verleid worden, dus je moet opvallen in het schap! In dit starterspakket zit een huisstijl, een logo en een etiket. Voor een uitgebreide visuele identiteit, het inrichten van websites en het ontwerp van complete foodtrucks zijn de prijzen op aanvraag.

Weet jij tot wanneer je product houdbaar is?

MICROBIOLOGISCH ONDERZOEK
Een microbiologisch onderzoek stelt vast of de veiligheid en hygiëne van een product voldoende is gewaarborgd. En daarmee kan de THT datum van een product worden vastgesteld, mits op dezelfde wijze geproduceerd.

Wat zijn de voedingswaarde van mijn product?

CHEMISCH ONDERZOEK
Een chemisch onderzoek op het product geeft meer informatie over de aanwezige allergenen en voedingswaarden. Dit is belangrijk om te vermelden op je etiket.

Ken jij alle regeltjes?

HACCP TRAINING VOLGEN
Een microbiologisch onderzoek stelt vast of de veiligheid en hygiëne van een product voldoende is gewaarborgd. En daarmee kan de THT datum van een product worden vastgesteld, mits op dezelfde wijze geproduceerd.

is jouw etiket goed gecheckt?

ETIKETTEN CHECK
Laat je etiket controleren door een objectieve expert. Voldoet jouw etiket al aan alle voorwaarden?

Wat staat er in jouw HACCP plan?

BEGELEIDING HACCP PLAN OPSTELLEN
Iedere producent moet in het bezit zijn van een HACCP plan. Soms is een bestaand plan al voldoende, zoals een bakkers hygiënecode of horeca hygiënecode. Maar vaak moet een producent, met zijn eigen unieke productieproces zélf een HACCP plan opstellen. Onze tip: hou je plan werkbaar, kort en bondig! En zorg dat je je eigen regels ook daadwerkelijk naleeft.

is jouw smaak wel constant?

SMAAK EN PRODUCTONTWIKKELING
Is de smaak van je product tijdens de productie niet constant? Of mist het juist nog “iets”? Krijg een advies op maat van onze smaak,- en productontwikkelingsexpert.

Zie je door de getallen de cijfers niet meer?

ACCOUNTANT
Een accountant moet betrouwbaar en betrokken zijn. Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan, en zorg dat je boekhouding netjes op orde is.

"Kitchen Republic en Marqt geven graag ruimte aan dappere ondernemers, met een oprechte passie voor de ontwikkeling van nieuwe, lekkere en duurzame producten."

Meike Beeren, Oprichter van Marqt

"Foodinnovatie op een eigentijdse creatieve manier vind je bij Kitchen Republic"

Hans Steenbergen, Oprichter van Food Inspiration

"We werken zij-aan-zij met de meest innovatieve lokale foodinitiatieven, dit geeft veel inspiratie voor ons eigen bedrijf. Hier werken echt alleen maar mensen met een hart voor hun eigen ambachtelijke product."

Martijn, Oprichter van Gebroeders de Wolf

"Door de flexibiliteit die Kitchen Republic biedt kunnen wij ons Food Carnivale tot in de puntjes voorbereiden"

Carl & Mas, Oprichters van De Vrouw met de Baard

"Ik werk al meer dan een jaar met Kitchen Republic. Het netwerk dat ik daar heb opgedaan heeft me geholpen mijn bedrijf sneller te laten groeien dan verwacht."

Edwin Sander, Oprichter van Food Creativ

VOORDELEN

 

  • Betrouwbaar en snel
  • De beste geslecteerde partners

CONTACT