Met 20 jaar ervaring als chef bij het Amstel hotel slaat Richard Matulessy een nieuwe weg in met

De dieren bij de Lindenhoff groeien rustig op binnen een zorgvuldig programma waarin nagedacht wordt over hun leefomstandigheden en groeiprocessen, over welke voeding ze krijgen, en over antibioticavrij werken.

Voor het brood koos Richard voor bakkerij Visser uit Amsterdam. Een ambachtelijke bakker, die is toegelaten tot het echte bakkersgilde dat staat voor kwaliteit en ambacht. Zij gaan voor hem speciaal op maat een brioche broodje ontwikkelen wat hij dagelijks vers kan bestellen. Met zijn foodtruck en product wil hij zichzelf onderscheiden door juist die combinatie van kennis, ambacht en passie. Dit zal zich uiten in een eerlijk product van hoge kwaliteit. Alles home-made, vers en zonder conserveringsmiddelen of e-nummers.

 

58ceec9d74116d5244703cfc2aea959ac6752685

d3b8221ef7b840e1b8e652f4221c653f9c551504-19a5786fc29b716e042d087d5394ed1f3731b6b1f

8e0df6bd8593b6ed9b09881c142167be5af37f45food-2